Startul Ligii de minifotbal Vrancea amânat din cauza CoViD-19

Anunţul Ligii de minifotbal Vrancea a fost publicat acum câteva ore. Pentru un moment suspendarea are loc până pe 22 martie, decizia de amânare putând fi prelungită în funcţie de evoluţia pandemiei CoViD-19.

Anunțul Ligii de Minifotbal Vrancea, poate fi citit aici:

Anunţul ligii:

minifotbaldinLIGA#fiiresponsabil
‼️ Anunt Important‼️
Comunicat Comisia de Organizare
Desfășurarea jocurilor din LIGA,programate din 15 Martie, sunt suspendate
Având în vedere situația epidemiologică pe care-l reprezintă virusul COVID-19 la nivelul județului, respectiv luând în considerare deciziile și recomandările Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă ,CO a luat decizia de a suspenda debutul sezonului in LIGA ,in perioada 15-22 Martie 2020, până la noi reglementări
Considerăm că este datoria noastră ca familia minifotbalului să participe activ la măsurile pe care autoritățile locale le recomandă pentru protejarea sănătății publice și a participanților în aceasta frumoasă competiție. De aceea este important, pentru binele nostru, al vostru, al tuturor, să respectăm toate îndrumările pe care le dau autorităţile abilitate și sperăm că vom putea continua competiția în cel mai scurt timp.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni cu noi detalii!
Împreuna suntem minifotbal

Sursa: https://www.facebook.com/756614047834078/posts/1457740347721441/

#minifotbaldinLIGA#fiiresponsabil‼️ Anunt Important‼️📝 Comunicat Comisia de Organizare ⚠️🔴 Desfășurarea jocurilor din…

Publicată de Liga de minifotbal Vrancea pe Joi, 12 martie 2020

Comunicatul FMR legat de suspendarea tuturor competițiilor:
Sursa: http://www.campionateminifotbal.ro/stiri_fmr/comunicat-oficial-suspendarea-tuturor-competiiilor-oficiale-fmr-4941.html

Comunicat oficial | Suspendarea tuturor competițiilor oficiale FMR

Federația de Minifotbal din România reacționează ca urmare a evenimentelor petrecute în ultimul timp, care privesc măsurile de prevenție a răspândirii virusului COVID-19
Astfel, Comitetul Executiv al FMR, întrunit în această seară, 12.03.2020, a luat decizia ca toate competițiile oficiale, organizate sub egida FMR, să fie suspendate până la data de 23.03.2020. Până la această dată se va face o continuă evaluare a situației la nivel național și se va decide dacă termenul de suspendare trebuie prelungit sau nu. 
Decizia Comitetului Executiv al FMR trebuie pusă în aplicare, cu efect imediat, de către toți organizatorii locali care își desfășoară activitatea sub egida FMR.
Hotărârea vine ca urmare a riscului epidemiologic pe care îl are COVID-19 și este în conformitate cu deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în dorința participării active la măsurile luate pentru protejarea sănătății publice. 
Nimic nu este mai presus decât sănătatea noastră și considerăm că această decizie este una firească în condițiile actuale, o decizie care trebuie să protejeze familia minifotbalului românesc.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *